ناس كتير الفترة إللى فاتت على الجروب كانت بتسأل عن مكونات خلطة القلب البقرى وطريقة عملها مش هاقدر اقول انها سهلة او بسيطة خلطة القلب البقرى فعلا مرهقة ومحتاجه صنعة النهاردة هاحاول اشرحها بطريقة يارب تكون واضحة لكل عشاق الاوسكار طبعا المقادير دى استرشادية المقادير دى تقريبا فى النهاية بعد التصنيع تطلع حوالى ٢ كيلو خلطة نبداء شرح الطريقة والمكونات : نصف كيلو قلب بقرى ربع كيلو جمبرى ربع كيلو سمك فيليه ربع كيلو سبيط يتم فرمهم جيدا فى الكبه ( محضر الطعام أو المفرمة ) نص كيلو سبانخ ربع كيلو جزر ٢ حباية فلفل رومى اخضر ١ حباية فلفل اصفر ١ حباية فلفل احمر يتم سلق الخضروات جميعا على البخار لمدة ١٠دقائق ثم يتم فرمهم جيدا ثم يتم وضع مجموعه الخضروات بعد فرمها على مجموعة اللحوم المفرومة سابقا وفرمهم مع بعض مرة تانيه للتأكد من تداخل جميع المكونات مع بعض ويفضل وزن الخليط دا بعد إعادة فرمه علشان المكونات إللى جاية بتتحط بنسبة معينه لكل كيلو ١٠ جرام اسبيرولينا ٢ حباية سينترام مالتى فيتامين ٢ حباية اوميجا٣ ٢ حباية E1000 فيتامين ٥ حباية فيتامين ب ٢ سيبيا ( عظام حبار ) مطحونة ١كوب شوفان مطحون ١ ملعقة
تعليقات
إرسال تعليق